avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aprobare modificare regim teren din spatiu rezidential ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aprobare modificare regim teren din spatiu rezidential in spatiu comercial?

Buna ziua. Am o parcela de pamant de aproximativ 30x100 mp (30 fiind frontul stradal) din care, conform planului urbanistic doar primii 50m (jumatate din teren) sunt declarati ca teren pe care se poate construi case pentru locuit cat si spatii comerciale, restul fiind doar pentru case. Intrebarea mea e daca e posibil ca printr-un proiect PUZ (sau ma rog, nu stiu) sa se poata schimba regimul sub care e inscris spatele (acea a 2 jumatate a terenului) astfel incat sa se poata construi spatii comerciale si acolo (sa fie L1+lcom).

Alte discuții în legătură

Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)
Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)
Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)