avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina declarata furata si este confiscata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina declarata furata si este confiscata

Buna ziua , am cumparat o masina din romania imatriculata (Ro) adusa din Anglia, mentionez ca sint al treila cumparatorul cu contract . De vanzare adica dupa titularul in talon romanesc sa mai vandut masina prin act de vanzare cumparare fara sa se schimbe talonul din primul pe talon, eu ca al treila cumparatorul tot cu act de vanzare cumparare am circulat cu masina spre bulgaria si dupa verificare la frontiera din bechet mi sa spus ca masina este declarata ca find furata din anglia primul proprietar. Am multe intrebari in privinta asa lege find am cumparato imatriculata in romania si dint romania ce nu ma priveste ce declara altu din anglia ca find primul proprietar in anglia . Cum pot recupera masina? Va rog sa va comunicati cu mine urgent . Am necoie de avocat cu experienta. Sa ma prezinte si sa imi recupereze masina care am platit 10500 de euro .masina acuma este confiscata la. Bechet, va rog sa ma cintactati urgent. Am toate acte la masina in original, telefon: 0723483244
Cel mai recent răspuns: Givaracom , utilizator 12:25, 17 Septembrie 2018
1-Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
2-Atat timp cat autoritatile nationale prin baza comuna de date internationala au fost informate din tara de provenienta ca vehiculul a fost inregistrat drept furat,pana la finalizarea cercetarilor,
vehiculul urmeaza sa fie restrictionat de a circula pe drumurile publice
Verificarile pot dura perioada neprecizata fiind vorba despre comunicarea de date intre autoritatile mai multor state
va contrazic eu. personal ma intereseaza sa judec statul roman la cel mai inalt nivel .la curtea europeana find masina cumparata imatriculata i Romania lipsele de comunicatii intre organe nu ne priveste pe noi cumparatorii ,si in plus la situl politiei romane masina nu figureaza ca ar fii avut orice fel de alarma, la nivelul international masin aa fost verificata de noi inclusiv in anglia si nu este sub nicio forma ar fi avut o alarma. cum de numai la frontiera acesasta alarma? din nou eu ca cetetean am facut toate verificarile posibile inainte sa o cumpar .acuma ca dupa ce sa cumparat a fost declarata furata.atunci cum de permite statul roman sa inscrie o masina daca nu o fi avut toate documentele sa dovedeasca ca masina este in regula???? statul roman trebuie sa fii judecat si o sa fie din parta mea si urmeaza sa faca toti ca si mine.si o judecare international Europeana si la nivelul inalt nu la nivel national ca in romania nu ai ce sa scoti numai sa le vine ordinul din afara ca este o tara care nu are niciun respect fata de cetetean , si fara responsabilitate, sint ocupati cu altele sa fure tara nu sa apere ceteteanul. o ras de tara
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Givaracom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină înmatriculată, care ulterior s-a dovedit a fi furată. cum este posibil să fie înmatriculată o astfel de mașină și ce pot face ca să-mi recuperez banii? ContSters463957 ContSters463957 Bună ziua vă scriu în speranța că voi primi un răspuns din partea unei persoane autorizate în acest domeniu. Am cumpărat în ianuarie 2018 un ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto retinuta alexandrag12 alexandrag12 Buna ziua, am urmatoarea speta: am cumparat o masina provenita din Italia de la un vanzator persoana fizica din Romania (al 3-lea) proprietar, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)