Buna ziua ,pe data de 19-o8-2017 am facut accident cu mașina fiind sub influența alcoolului 0,71 mg/l in etilotest dupa care am plătit proba de sânge rezultatul final fiind de 1,50 mg /l in sânge,deja a trecut un an si o luna si as dori sa va intreb care este timpul rezolvare a dosarului si pedeapsa care o risc ...va multumesc si aștept un răspuns
Buna ziua acum 8 anii am avut o suspendare ptr conducere fara permis credeti ca o sa se tina cont si de asta , si daca o sa ma condamne cu suspendare o sa-mi anuleze si permisul si daca da dupa care este perioada de timp dupa care pot sa dau din nou pentru pentru a redobindi un alt permis ,va multumesc si va doresc o zi buna !
Buna seara!
Presupun ca acea condamnare de acum 8 ani nu mai apare in cazier, fiind reabilitata de drept. Dar, pentru noua fapta puteti fi condmnat cu suspendare ori, cu ceva noroc si aparare buna, cu amenda penala. In cazul unei condamnari, vi se anuleaza permisul si puteti da examen pentru obtinerea unui nou permis dupa minim 6 luni de la executarea pedepsei amenzii (plata efectiva), daca veti fi condamnat la amenda panala, sau un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, in cazul unei pedepse cu suspendare.
Concluzia: ati savarsit o fapta penala care nu este tocmai bagatela, vi se intocmeste dosar penal si aveti nevoie de un avocat care sa va asigure o aparare eficienta.