avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcool la volan

Buna ziua ,pe data de 19-o8-2017 am facut accident cu mașina fiind sub influența alcoolului 0,71 mg/l in etilotest dupa care am plătit proba de sânge rezultatul final fiind de 1,50 mg /l in sânge,deja a trecut un an si o luna si as dori sa va intreb care este timpul rezolvare a dosarului si pedeapsa care o risc ...va multumesc si aștept un răspuns
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
Livia valentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Livia valentina , utilizator 22:40, 15 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat, ati avut alcoolemie mare si ati facut si accident.
Asigurati-va apararea.

Buna ziua acum 8 anii am avut o suspendare ptr conducere fara permis credeti ca o sa se tina cont si de asta , si daca o sa ma condamne cu suspendare o sa-mi anuleze si permisul si daca da dupa care este perioada de timp dupa care pot sa dau din nou pentru pentru a redobindi un alt permis ,va multumesc si va doresc o zi buna !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Presupun ca acea condamnare de acum 8 ani nu mai apare in cazier, fiind reabilitata de drept. Dar, pentru noua fapta puteti fi condmnat cu suspendare ori, cu ceva noroc si aparare buna, cu amenda penala. In cazul unei condamnari, vi se anuleaza permisul si puteti da examen pentru obtinerea unui nou permis dupa minim 6 luni de la executarea pedepsei amenzii (plata efectiva), daca veti fi condamnat la amenda panala, sau un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, in cazul unei pedepse cu suspendare.
Concluzia: ati savarsit o fapta penala care nu este tocmai bagatela, vi se intocmeste dosar penal si aveti nevoie de un avocat care sa va asigure o aparare eficienta.
Va multumesc frumos ptr răspuns si va doresc o carieră de succes
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis un an Annes90 Annes90 Tatal meu a fost oprit de politie si testat cu etilotestul ,rezultatul a fost de 0.43 mg/l iar la sange prima proba a fost de 0.90 iar la doua 0.80 .Care sunt ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)