avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucher vacanta bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucher vacanta bugetar

Buna
Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care intru in concediu pt creștere copil....în aceste condiții primesc voucher de vacanta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 23 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa primiti vouchere roporţional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau
durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.
Buna
Dacă merg la doamnele de la birou cum ar trebui să mă adresez lor....nu as vrea sa deranjez pe cineva.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa primiti vouchere roporţional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau
durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
alexandra222, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le explicati ca , potrivit legislatiei in vigoare - Normele de aplicare a OUG 8/2009 - , trebuie sa primiti vouchere de vacanta proportional cu perioada lucrata .... daca refuza , sa va comunice baza legala.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult. Revin cu rezultatul...

Cornel Vasile a scris:

Le explicati ca , potrivit legislatiei in vigoare - Normele de aplicare a OUG 8/2009 - , trebuie sa primiti vouchere de vacanta proportional cu perioada lucrata .... daca refuza , sa va comunice baza legala.

Buna
Sa stiti ca am primit voucher de vacanță în valoare de 1250 nu de 1450.
Oare anul viitor primesc daca sunt in concediu creștere copil?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta liviusop liviusop In 11 decembrie 2017 am schimbat locul de muncă, de la Direcția Județeană pentru Protecția Copilului am trecut la Muzeul Județean. La acordarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la o instituție publică un salariat este angajat ... leirbag1972 leirbag1972 Bună ziua! La o instituție publică un salariat este angajat cu data de 15.03.2023. În luna aprilie 2023 se acordă voucherele de vacanță pentru anul ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Toma Spataru Toma Spataru Soția mea profesor, a fost în concediu pentru cresterea copilului cu handicap pana la 3 ani. La 1 aprilie a inceput serviciul. Poate beneficia de voucher ... (vezi toată discuția)