avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Termen limita de depunere cerere restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Termen limita de depunere cerere restituire taxa auto

Buna ziua,

Daca este vorba de un drept cetatenesc stabilit ca urmare a declararii ilegale (fie si partial) a taxei auto, de ce acest drept este limitat de data de depunere a cererilor de recuperare? Acest lucru este discriminatoriu.
In aceeasi ordine de idei, avand in vedere faptul ca popularizarea acestui drept s-a facut destul de putin si aproape mereu in emisiuni TV nocturne (subsemnata nu urmaresc programele TV), as dori sa stiu de ce popularizarea nu a fost facuta, ca si rambursarea, prin intermediul agentiilor ANAF de plata taxe si impozite si daca, afland cu intarziere despre aceasta rambursare, mai exista vreo cale legala de a solicita rambursarea sumelor.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Se vor mai castiga procesele avand ca obiect restituirea taxei de poluare in contextul noii legi de instituire a taxei? Leon24 Leon24 Pana la adoptarea Legii 9/2012 privind instituirea taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule era de notorietate faptul ca in proportie de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)