Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ...
Lucrez de 4 luni la firma actuala si sunt trecuta doar cu 2 luni defapt 1 luna intreaga pe prima nu o punem la socoteala.Ideea este ca astazi am luat legatura cu patronul si contabilul firmei si i-am rugat sa ma treaca si pe celelalte 2 luni in cauza ( iulie/august) pentru a fi in bazele ANAF,implicit pentru IMPRUMUT. Mi-au spus ca tocmai m-au trecut si chiar mi-au aratat un EXTRAS REVISAL in care apar cu cele 2 luni IULIE,AUGUST dar atunci cand verific pe ANAF (ONLINE) nu apar deloc doar cu acele 2 luni (05/06) si cam atat. Sunt sigur ca m-au trecut in REVISAL cu cele 2 luni despre care va vorbeam (07/08) dar de ce nu apar in D112 ANAF? Care e procedura si cum as putea rezolva? As aprecia enorm cateva raspunsuri sau lamuriri .Am mare nevoie de obtinerea acestui imprumut pentru un tratament. Va urez o zi frumoasa si sanatate!
Termenul de depunere al D112 pentru veniturile lunii iulie este 25 august, pana ce ANAF-ul face distribuirea sumelor dureaza cateva zile, abia dupa data de 10 septembrie veti putea vedea ca angajatorul a depus aceasta declaratie. La fel pentru veniturile lunii august, abia dupa data de 10 octombrie se actualizeaza datele pe ANAF(online).
Puteti solicita angajatorului o adeverinta din care sa rezulte veniturile realizate in vederea obtinerii imprumutului bancar.
GildaVacareanu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua. Verificati declaratia 112 daca s-a depus la ANAF.Baza nu este Revisalul acesta se depune la ITM.
Va sugerez sa solicitati la ITM extras de pe revisal este posibil sa nu fiti raportat la ITM, chiar daca v-au dat extrasul RVS.
A-ti semant contract de munca???Solicitati o copie de pe declaratia 112 depusa la ANAF.
Declaratia 112
cimpazu
buna seara, am depus D112 online, nu am primit mesaj de eroare, am descarcat si recipisa dar in momentul transmiterii nu mi-au primit decat D112pdf.
D112xml ... (vezi toată discuția)