Buna ziua , am terminat licenta in informatica UniBuc (3 ani) si nu as mai dori sa fac si master , m-ar interesa daca exista vreun impediment legal sa ocup vreo functie pe viitor din cauza faptului ca nu am diploma de master ( mediul privat ma refer) . Am observat ca firmele nu tin cont la evolutia ta salariala sau la functie(Senior , Team Leader) , dar sunt interesat sa stiu daca este si legal
Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii ...
Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.
Astfel de la 01.01.2018, salariul minim brut este de 1900 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.
Buna ziua, nu cred ca ati inteles intrebarea . Eu voiam sa aflu daca pot ocupa legal o functie gen Techincal Team Leader ( nu stiu cum este definit in COR, momentan in CIM scrie programator de sistem informatic) pe viitor fara master . Am observat ca la toate firmele se practica si eram curios daca este si legal
Salar studii superioare
rodaf
Buna ziua, am nevoie de o lamurire cu privire la salarizarea mea.
Am terminat facultatea de contabilitate cu diploma de licenta, fara master, si ocup un post ... (vezi toată discuția)