avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ING Asigurari (NN Asigurari) greseala calculatie VUAN ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ING Asigurari (NN Asigurari) greseala calculatie VUAN -- intentia de a procesa !

Buna ziua,
Sunt interesat sa procesez NN Asigurari pentru o viciere a contului personal, situatie descrisa mai jos.

Va rog sa ma contactati daca exista cineva interesat de caz (catalin.platon@yahoo.com)
Locatie Timisoara

Pe scurt
-- 2009 sau 2010 am facut un contract de asigurare privata cu ING (Pachet care includea asigurare privata, pensie privata, etc)
-- Prin 2016, dupa vreo 5 - 6 ani de contributii am ramas consternat sa vad ca soldul contului era mai mic decat depozitele facute. Adica eu am depus sa zicem 10.000 RON si in cont aveam 9.500 RON.
-- In conditiile in care pachetul avea un Risc Mediu, adica jumatate din bani erau investiti pe burse, piete financiare, depozite bancare etc si trebuia sa am un randament decent la fonduri
-- Avand in vedere ca in perioada respectiva, bursele si pietele financiare infloreau, totusi contul meu ramanea la fel (chiar mai mic, macinat de comisioane lunare, anuale)
-- Am reclamat la broker acest fapt si ca urmare in 2016 am decis sa anulez contractul si sa imi retrag banii (categoric ING / NN m-a taxat cu comisioane de retragere pentru ca am anulat contractul inainte de termen etc)
-- August 2018, cu cateva zile in urma, ING / NN ma contacteaza sa imi spuna ca in urma unor erori m-ai au de restituit suma de 1.100 RON din urma contractului incheiat. Practic sunt sumele, randamentele pe care eu le-am reclamat ca nu existau in soldul contului meu la vremea respectiva. Ieri, au si virat in contul personal suma restanta (dupa doi ani de la inchiderea contractului)

1. Ma simt lezat si inselat in urma acestui contract deoarece in momentul de fata nu am pensie facultativa datorita faptului ca mi-am pierdut increderea in aceste institutii private, pe buna dreptate dupa cum se vede

2. Am fost nevoit sa imi anulez contractul de pensie facultativa, in urma caruia ING m-a taxat la greu si penalizat desi cei care au comis erori au fost ei

3. S-au folosit de banii mei ani buni fara sa imi ofere o explicatie clara

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare cont bancar Breka Breka In 2005 am facut depozit in lei si in valuta la o banca, in 2006 am retras banii din cont (nu am stiut ca trebuie sa cer si inchiderea contului). Pe vremea ... (vezi toată discuția)
Impozit aplicat la vanzarea de actiuni in strainatate Dorinator Dorinator Buna ziua, Am cateva nelamuriri referitoare la impozitul care se aplica veniturilor din vanzarea de actiuni listate pe bursele internationale. Bursa este ... (vezi toată discuția)