avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incalcare drepturi beneficiara la un centru maternal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incalcare drepturi beneficiara la un centru maternal

Buna ziua!
Viitoarea sotie este beneficiara/locatara unui centru maternal din Targu Mures , a fost data in plasament printr-o hotarare judecatoreasca deoarece in trecut a avut anumite probleme de familie cu parintii si avand un copil dintr-o relatie din trecut nu avea unde sa mearga.
De aproximativ un an suntem impreuna si avem si o fetita de 3 luni impreuna.
La sfarsitul acestei luni practic se poate face invoire in vederea externarii insa multe din drepturile ei sunt incalcate cu rea credinta de catre sefa adjuncta si sefa acestui centru :
- Are la DGASPC o anumita suma de bani care s-a adunat in aproximativ 2-3 ani , vorbim aproximativ de 5500-6000 ron , ea cerand o parte din acesti bani o suma undeva la 2000 ron deoarece trebuie sa platim o chirie si in plus in Octombrie vom face botezul fetitei plus cununia noastra civila , directoarea centrului refuzand absolut acest lucru spunand sa amanam si botezul si cununia deoarece nu ii da banii 3-4 luni ;
- Trebuie sa se roage de angajatele de acolo sa i se faca o programare la medic sa mearga in control deoarece are unele probleme ramase dupa sarcina , mereu este pasuita de la saptamana la saptamana ;
- Hainele ce sunt destinate mamicilor si copilasilor sunt duse acasa de catre angajatele centrului , foarte putine ajung la beneficiare ;
- Cand se adreseaza cu orice problema sefei sau sefei adjuncte a centrului este refuzata categoric ;
- S-au intocmit actele pentru alocatia de stat a fetitei mele , fara semnatura si fara sa ma intrebe , bani care teoretic deja se primesc dar intrebarea este ca de catre cine si unde ajung banii.

Acest centru este sub coordonarea DGASPC Mures.
Unde pot formula o reclamatie pentru toate cele enumerate mai sus si ce sfaturi imi puteti da?

Va multumesc din suflet

Alte discuții în legătură

Cum pot folosi filmarile din curtea mea care surprind nereguli din curtea unui centrul de recuperare Şi reabilitare neuropsihic msdos85 msdos85 Ce variante legale sunt pentru folosirea/publicarea unor filmari din curtea mea, care in lipsa gardului dintre mine si un \"CENTRUL DE RECUPERARE ŞI ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt si inselaciune. marianpaun23 marianpaun23 Buna ziua am o problema si poate aflu ceva raspunsuri aici. In perioada martie 2010-noiembrie 2011 am lucrat in calitate de casier la casa de amanet ce ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)