avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare si costuri totem
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare si costuri totem

Buna ziua,
Cine imi poate spune care sunt toate actele necesare obtinerii autorizatiei de constructie a unui totem pe teren privat si eventual toate costurile obtinerii acestei autorizatii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:00, 9 Noiembrie 2009
Trebuie sa va adresati primariei din aza teritoriala a imobilului si sa solicitati un certificat de urbanism de construire. In acel certificat de urbanism vi se vor indica toate actele si avizele necesare obtinerii autorizatiei de construire!
SUCCES!
:)
Multumesc pt raspuns. Eu as vrea in prima faza sa stiu toate costurile, inainte de a cere certificatul de urbansim. In acest caz nu-mi poate spune nimeni ce taxe trebuiesc platite?
Costurile sunt generate de numarul de avize care va vor fi solicitate si nimeni nu poate sti ce avize va vor cere prin certificatul de urbanism! Oricum , de ordinul sutelor de RON per total fara sa luam in calcul costul efectiv al totemului respectiv!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a blocului ContSters99244 ContSters99244 Buna ziua,locuiesc intr-un bloc nou construit in 2010.Am cerut cartea tehnica dezvoltatorului care ne-a vandut,dar acesta refuza sa ne-o dea,spune ca, conform ... (vezi toată discuția)
Constructie casa de vacanta karmina 1974 karmina 1974 ce acte si ce autorizatii sunt necesare pentru construirea unei casute de vacanta in mediul rural? (vezi toată discuția)
Carte tehnica imobil popescu2 popescu2 Se da bloc construit in 2007. Asociatie proprietari infiintata 2008. Constructorul nu preda cartea tehnica presedintelui asociatiei. Reclamatii ISC fara ... (vezi toată discuția)