avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... liceul la seral se ia in considerare la vechime pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

liceul la seral se ia in considerare la vechime pentru pensie?

Am urmat liceul industrial la seral, cat timp am fost incadrat, am obtinut o noua calificare si apoi am si lucrat cativa ani.
Intreb: se mai aplica Legea nr.3/1977(1) si Art. 20(3) ? Daca da, cate zile se acorda pentru un an de seral? Daca nu, care Lege acorda acest drept de vechime ? Va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca Adrian D Adrian D Buna ziua, Ma numesc Adrian Dima, angajat ArcelorMittal din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii ivanvintilica ivanvintilica Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)
Buna ziua, un domn, care a efectuat serviciul militar in perioada ... Ionica Maria Ionica Maria Buna ziua, Un domn, care a efectuat serviciul militar in perioada 1994-1995, este angajat electrician in invatamantul preuniversitar. Conform legii 128/2012 ... (vezi toată discuția)