avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz de a mi da restul la un supermarket
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz de a mi da restul la un supermarket

Ieri pe data de 13.09.2018 am fost la.un supermarket de am cumpărat 8n valoare de 14.30 lei.La casa deoarece ma grăbeam nu am asteptat sa imi zica casiera cat face eu calculând inainte aproximativ, asa ca i am dat 4 bancnote de 5 lei.Ea mi a dat restul doar 70 bani.Am observat inainte sa ies din magazin n am întors inapoi si i am spus că trebuie să mai imi dea 5 lei.Ea i a spus unui individ care era îmbrăcat în civil si care cred ca se ocupa cu supravegherea ca cineva sa nu fure.Individul a luat bonul si a zis ca se duce sa se uite le camere.S a întors dupa 20 min timp în care eu am asteptat suna zis ca nu e adevarat ce spun.Ca a vazut el pe camere ca am dat doar 3 bancnote de 5 lei.Dar nu avea cum sa vada asta pentru ca eu am dat bacnotele lipite,adica deodata.Nu avea cum sa vada pe camere cate bacnote am dat.A refuzat să cheme seful de magazin sa faca casa.Ca sa se constate.Eu nestiind ce sa fac am plecat spunându i individului ca o sa vin cu poliția.Dar acum nu stiu ce sa fac.Nu cred ca poliția ar interveni în această problemă.Ce pot face in aceasta situație?nu e vorba de bani ca e o suma mica pana la urma dar mi se pare.nedrept si bătaie de joc.La ANPC daca ii reclam ma gandesc ca nu mai au cum sa verifice casa....din moment ce s a intamplat aseară.
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 11:42, 27 Noiembrie 2019
Cine nu casca ochii la timp, casca "punga".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire ... Dani89@ Dani89@ Bună seara! Sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire la situația mea...Ieri am fost într un supermarket sa fac câteva cumpărături...ma jur ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut cu acest gen de persoane? Claudia44 Claudia44 Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu stiu ce am de facut. Lucrez intr-un magazin, incasam un client care a cumparat o haina si o punga, suma totală 5,60 si ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)