avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete gradinita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete gradinita

Buna ziua. Poate beneficia copilul de tichete de gradinita daca eu iau indemnizația minima de creștere a copilului pentru fratele lui mai mic? Se pune ca venit la calcularea venitului pe membru de familie? Si inca ceva, eu am o amendă neplătită. Afectează cu ceva? Se poate sa imi refuze vreo adeverința sau act pe undeva din cauza asta? Multumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: anabobric , utilizator 11:19, 15 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La stabilirea venitului net lunar pe membru de familie se iau în considerare toate veniturile impozabile şi neimpozabile realizate de familie inclusiv cele rezultate din obligaţiile legale de întreţinere faţă de copii şi/sau faţă de părinţi, pe care membrii acesteia le-au realizat în luna anterioară solicitării stimulentului educațional.

In speta, va intra in calcul si indemnizatia CCC.
Deci 1230÷4=307,5 inseamna ca nu ma incadrez. Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete gradinita Zelina Zelina Suntem o familie de 4 persoane și copilul cel mare a început în acest an gradinita. As dori sa știu dacă el se încadrează pentru obținerea tichetelor ... (vezi toată discuția)
Tichet de gradinita Mioara T Mioara T Daca ai o autoutilitara si indemnizatie (ccc ) se vor pune la calcul? La noi daca ai masina nu iti da tichet pt copil la gradinita ...se ia in considerare k ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici ... Andrei Marincu Andrei Marincu Bună ziua. Am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici nu știu dacă e albă sau neagră. 1. Alocațiile de stat ale copiilor și indemnizația de ... (vezi toată discuția)