avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie fara autorizatie

Buna ziua , Suntem o Asociatie de Proprietari cu 8 scari. Acum vreo 40-50 ani s-a construit la una din scari ,pe partile comune ,la parter sub scara ,fara aprobarea vecinilor de pe scara si fara autorizatie din placi de BCA ,o incapere de vreo 3 mp ,in care s-a instalat casieria blocului .Acest spatiu ,ne creaza mult disconfort ,pe langa faptul ca doua zile pe saptamana ,usa este deschisa la programul de incasari ,a stricat si arhitectura holului de intrare ,se produce multa mizerie ,datorita traficului (aici vin locatarii de la toate cele 8 scari ) ,a devenit si un focar de gandaci ,pentru ca a ramas in spatele constructiei un spatiu ,unde nu se poate intra ,pentru curatenie.Deasemeni si instalatia electrica ,cu siguranta au facut-o fara aprobare.Spatiul respectiv ,nu are nici-un fel de aerisire . La ultima adunare generala ,am strans semnaturi de la toti locatarii de pe scara ,si le-am solicitat scris si verbal sa desfiinteze constructia sau sa aloce lunar o suma modica ,pentru curatenia scarii.Adunarea generala a respins categoric orice varianta .Va rog sa-mi spuneti ce sanse avem sa-i actionam in judecata ,pentru desfiintarea constructiei ilegale.Sau unde ne putem adresa sa reclamam situatia respectiva .Multumesc ,Catalin Tanase

Alte discuții în legătură

Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Semnatura locatari pentru un spatiu comun de la parter! ALINA-MARIA ALINA-MARIA Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 16 apartamente si 4 etaje,eu locuind la etajul 1 al acestui imobil .La parterul blocului meu exista un spatiu sub casa ... (vezi toată discuția)