avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprindere individuala sau SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprindere individuala sau SRL?

Pot infiinta/deschide o vulcanizare auto cu maxim doi angajati(inclusiv eu), inregistrandu-ma ca si intreprindere individuala?
Pot primi pentru asta fonduri nerambursabile?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: miha ella , utilizator 12:51, 24 Noiembrie 2009
O intreprindere individuala poate avea angajati,deci se poate sa aveti o vulcanizare,in ceea ce privesc fondurile,acestea daca mai sunt se primesc foarte greu.
Bafta.
Buna ziua!

o casa de amanet ce functioneaza ca si SRL(cod caen 6522) poate fi transformata in intreprindere individuala cu pastrarea tuturor autorizatiilor?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finanțare nerambursabila pt a deschide un service auto Patisia Patisia Bună seara as dori și eu mai multe detalii ..Doresc a deschide un service auto ,ce condiții trebuie să îndeplinesc pt a accesa fondurile ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)
Vulcanizare auto. anymaryh anymaryh Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt pasii, ce trebuie facut pentru deschiderea unei vulcanizari auto , ulterior si service? (vezi toată discuția)