avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Din martie 2017 sunt la pensie anticipata (la varsta de 60 ani). O sa-mi fie recalculata pensia la implinirea varstei de 65 de ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 16 Septembrie 2018
La data îndeplinirii condiţiilor pentru acordarea pensiei pentru limită de vârstă, pensia anticipată se transformă în pensie pentru limită de vârstă, din oficiu, şi se recalculează prin valorificarea perioadelor asimilate şi a eventualelor stagii de cotizare realizate în perioada de suspendare, după caz, a plăţii pensiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie anticipata broscatani broscatani buna, as vrea si eu sa stiu daca pensie anticipata se recalculeaza dupa o anumita perioada sau ramane cu acea penalizare de 5 ani pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie simplu_el simplu_el Tatal meu a iesit la pensie anticipat cu cinci ani inainte de implinirea varstei, desi avea vechimea necesar. Anul acesta in octombrie implineste 65 de ani. Ce ... (vezi toată discuția)
Pensionar anticipat mai 2011 Petrus_barbu@yahoo. Com Petrus_barbu@yahoo. Com La 60 de ani m- am pensionat anticipat 39 ani de munca pensie anticipata calculata 460 Ron nici azi nu sint trecut la pensie normala Ce trebuia facuta din ... (vezi toată discuția)