avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua

Daca soțul este martor si nu se poate prezenta.poate dă declaratie video?
Teoretic da, insa ar trebui formulata o cerere motivata in acest sens.
Practic, ar fi mai bine sa mearga pt a evita emiterea unui mandat de aducere.
El este plecat din tara
Daca soțul mia facut cadou o mașină. Si masina acum este pe numele meu. Poate sa mio ia?
Greu de crezut că o sa va admita cineva audierea video sau comisie rogatorie pt a audia martorul în străinătate.Discutati cu av angajat pt a formula mai multe cereri.
Se poate audia martorul din strainatate, se poate face conferinta audio-video, insa este absolut necesar sa fie dovedita imposibilitatea acestuia de deplasare in Romania (nu este suficient argumentul ca este plecat si nu vrea sa se intoarca in tara), trebuie ca martorul respectiv sa fie foarte important pentru solutionarea dosarului si, de asemenea, trebuie sa se argumenteze de ce este singurul martor care ar putea declara ceea ce urmeaza sa declare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor cheie in strainatate - trebuie audiat ? - cum se va aduce sau se va face audierea ? oanaportar oanaportar - ce se intampla daca 1 martor cheie ce trebuie audiat intr-un Dosar penal se afla in strainatate, in Italia ? - instanta penala il va audia sau nu ? - ... (vezi toată discuția)
Martor plecat in strainatate DSebi DSebi partea vatamata solicita ca un martor sa fie adus din Italia pentru a fi ascultat inainte de finalizarea cercetarilor.exista cadru legal pentru aducerea ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla in ce dosar am fost chemat ca martor teodorapop teodorapop Am primit o citație cum ca sunt chemat ca martor intr -un dosar însă nu găsesc pe nici un portal cauza cu nr ..... Așa scrie pe citație :\"sunteți ... (vezi toată discuția)