avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dobanzile si penalitatile pentru nedepunere la termen ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dobanzile si penalitatile pentru nedepunere la termen declaratii fiscale

Care este articolul din Codul de procedura fiscala care reglementeaza plata la termen a unei obligatii fiscale, exemplu impozit pe profit, cu depunerea ulterioara a declaratiei fiscale ca urmare a neupdatarii corespunzatoare a sistemului ANAF, adica nu din vina contribuabilului mijlociu.Exista dobanda si penalitati in aceasta situatie?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trim 4 2011 OanaMihut OanaMihut Am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire referitoare la termenul de depunere al declaratiei d 101 in functie de modul de completare a decl 100 ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon pentru impozit pe venit microintreprindere emaa74 emaa74 am o societate infiintata in 2003 ,nu am avut deloc activitate pana acum , acum mi-am propus sa desfasor activitate .Pentru inceput sunt platitoare de impozit ... (vezi toată discuția)
Codul de procedura fiscala lupu mihaela lupu mihaela Care sunt ultimele modificari din codul de procedura fiscala( enumerate) si care sunt ultimele modificari din codul fiscal privind impozitul pe profit?Va ... (vezi toată discuția)