avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rate dupa partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rate dupa partaj

Buna ziua!
Am divortat in urma cu 3 luni, am plecat din locuinta unde aveam un credit imobiliar. Eu nu am avut nicio pretentie, nici pentru cei 10 ani de platit rate impreuna, nici bunuri. El a hotarat c PREIA CREDITUL, SI-A LUAT AL DOILEA JOB PENTRU A putea prelua acest credit. A cum spune ca in afara de taxa de partaj si alte doua taxe ale bancii, va trebui sa mai platim jumatate-jumatate diferenta intre suma evaluata a imobilului si creditul initial. Eu nu sunt de acord sa ram,an cu rate in conditiile in care el doreste sa preia tot creditul si sa ramana in apartament si, mai ales ca eu nu am nicio pretentie financiara si nici alte pretentii. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Partaj norocel_bab norocel_bab Buna seara.Doresc sa stiu ce acte sunt necesare intr-un partaj ? Daca cel care are copilul in intretiner poate sa ridice pretentii la o cota mai mare in partaj ... (vezi toată discuția)
Preluare credit prima casa de catre unul din coplatitori paula_pescar paula_pescar Buna ziua, Am nevoie de ajutor cu privire la actul care trebuie facut pentru preluarea a 50% dintr-un credit Prima Casa luat acum 2 ani pentru reintregire. ... (vezi toată discuția)
Partajsi divortde comun acord-urgent POP GAROFITA POP GAROFITA Va rog foarte mult sa imi raspundeti. Este foarte urgent. Va prezint urmatoarea speta. Doua persoane hotarasc sa divorteze pe cale amiabila.Au cumparat un ... (vezi toată discuția)