avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume minor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume minor dupa divort

Buna seara,
Am divortat iar copilul rezultat din căsătorie a ramas la mine, tatal ne cerand nici macar drept de vizita. In urma divorțului am revenit la numele de familie pe care il aveam la nastere, insa copilul a ramas cu numele tatalui. Se poate sa schimb numele copilului pentru a avea amândoi acelasi nume de familie?
Tatal nu se intereseaza de copil. Copilul are doi ani iar in tot acest timp tatal nu l-a vizitat niciodată si nu plateste nici pensie alimentara (fapt pentru care l-am reclamat la politie)
Sau pot obtine custodia totala a copilului? daca tatal nu isi face datoria de parinte si nu respecta obligatiile primite prin divort.
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Popescu100, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort cu minor si partaj dj_ane2001 dj_ane2001 Daca in timpul divortului sotul nu cere custodia copilului,nici macar drept de vizita,se mai poate razgandi apoi,dupa un timp sa ma dea in judecata pt custodia ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere tulfuti tulfuti Buna seara va rog sa ma indrumatii si pe mine pt ca nu stiu unde sa apelez .Am fost casatorita dar nu mai eram inpreuna de 14 ani si nu am divortat din ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor lili5 lili5 Am obtinut custodia copilului de 1 an si 6 luni, am "trecut" examenul paternitatii si acum vreau sa schimb numele de familie al copilului dupa al ... (vezi toată discuția)