avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de stare civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de stare civila

Eu lucrez in Londra de 3 ani. Vreau sa ma casatoresc si am nevoie de dovada din tara ca nu sunt casatorita. Nu am pe nimeni sa imputernicesc si nici nu pot pleca acum. As vrea sa stiu cum o pot obtine. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala loredana777 loredana777 Buna ziua, Tatal baietelului meu in varsta de 4 ani , refuza sa imi acorde declaratia de calatorie in strainatate fara motive temeinice.De 3 luni suntem ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de casatorie cu apostila din marea britanie LeoD LeoD Buna ziua, 1. La inceputul anului m-am casatorit la Londra: ea fiind rezidenta de 5 ani in Londra, eu locuind in Romania. Am facut casatoria la Londra pt ... (vezi toată discuția)
Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)