avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou de credit

Buna ziua , aseara am incercat sa fac inrolarea , pentru birou de credite, sa vad exact istoricul meu , daca este ok sau nu , am urmat toti pasi email cod etc , iar cand am băgat cnp-ul pentru a solicita codul prin sms , am primit mesaj acest cnp nu este inregistrat...aveti vre-o idee ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am avut o oprire pe salariu.cum trebuie să procedez sa fiu scos ... silvestru78 silvestru78 Am avut o oprire pe salariu.Cum trebuie să procedez sa fiu scos din biroul de credit? (vezi toată discuția)
Verificare situatie in biroul de credit AlexanderNL AlexanderNL Buna ziua vroiam sa ma inrolez in Biroul de credit.... ca raspuns am primit acesta ;Codul de inrolare prin SMS nu a putut fi generat deoarece CNP-ul sau ... (vezi toată discuția)
Ce alt gen de informatie / servicii credeti ca ar trebui sa mai ofere avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ce lucruri credeti ca v-ar interesa sa regasiti in paginile noastre? In perioada urmatoare pregatim: - o sectiune de job-uri / cv-uri - relansarea ... (vezi toată discuția)