avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut o oprire pe salariu.Cum trebuie să procedez ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut o oprire pe salariu.Cum trebuie să procedez sa fiu scos ...

Am avut o oprire pe salariu.Cum trebuie să procedez sa fiu scos din biroul de credit?
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 21:06, 18 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde stiti ca sunteti in biroul de credit? Mergeti la o banca si faceti o simulare de credit, nu va afecteaza cu nimic, e pur informativ.

Sau, metoda mai simpla: incercati sa va faceti cont pe birouldecredit.ro, urmati pasii de acolo si cand ajungeti la codul de inrolare, apasati pe "cod prin sms", o sa vi se ceara cnp-ul. Daca sunteti in biroul de credit, o sa primiti mesaj cu codul de inrolare pe telefon (numarul de telefon cu care ati fost inscris in birou). Daca apare mesaj ca nu exista nicio inregistrare pentru cnp-ul introdus, inseamna ca nu sunteti.
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
savysb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare situatie in biroul de credit AlexanderNL AlexanderNL Buna ziua vroiam sa ma inrolez in Biroul de credit.... ca raspuns am primit acesta ;Codul de inrolare prin SMS nu a putut fi generat deoarece CNP-ul sau ... (vezi toată discuția)
Birou de credit Tony.roman Tony.roman Buna ziua , aseara am incercat sa fac inrolarea , pentru birou de credite, sa vad exact istoricul meu , daca este ok sau nu , am urmat toti pasi email cod etc ... (vezi toată discuția)
Prescriere biroul de credite. floroiumarius floroiumarius Am facut un credit in2006 si am ramas restant3luni .am fost sa muncesc in italia am trimis banii in tara dar eram deja la biroul de credite..Ma cautat o firma ... (vezi toată discuția)