avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare autoturism CMI catre PF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare autoturism CMI catre PF

Buna seara,
Sunt in situatia de a cumpara o masina de la un medic de familie (autoturismul este inregistrat pe CMI, acesta fiind proprietarul din cartea de identitate). Este suficient pentru mine ca si cumparator actul de instrainare-dobandire (cu modificarea usoara a template-ului pentru a trece CMI-ul la vanzator, caci asa cum se regaseste pe site-ul drpciv el este pt PF prestabilit) sau mi se va solicita la Directia de Taxe si Impozite sau la Politie si o factura ?(pe langa contractul de v-c).
Mentionez ca autoturismul este complet amortizat.
Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Samicri, utilizator

Alte discuții în legătură

Autoturism inmatriculat pe cmi Amitrica Amitrica Sunt medic de familie si am cumparat acum cinci ani un autoturism pe care l-am inmatriculat pe CMI. As dori sa trec masina pe numele meu sau al sotiei ca ... (vezi toată discuția)
Leasing lisandraa lisandraa buna ziua problema mea este:am facut contract de leasing pe societate si acum am primit ultima factura de la rci leasing.vreau sa trec masina pe persoana ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele necesare pentru inmatriculare auto in 2017? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua! Sunt plin de frustrare deoarece vreau sa imi iau o masina si sunt absolut obsedat sa o inmatriculez pe numele meu, dar din pacate 80-90% dintre ... (vezi toată discuția)