avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire

Buna ziua! Solicit un apartament de serviciu care a fost eliberat si mi se spune ca nu am dreptul deoarece am un apartament Anl.Puteti sa-mi spuneti daca art.17 din ordinul 243 din 28 octombrie 2011" b) dacã el/ea, soţia/soţul nu are repartizatã prin contractul de închiriere o locuinţã din fondul locativ de stat în garnizoana în care îşi desfãşoarã activitatea;"
se refera si la apartamentele Anl. Mentionez ca contractul de inchiriei a ap.Anl este pe 1 an si este pe numele sotiei (eu fiind cadru MAI)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 19 Septembrie 2018
Aparatmentul ANL este proprietatea dvs sau a sotiei ori sunteti coproprietari ?
Suntem chiriasi si este pe numele sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)
Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)