avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare retinut pentru folii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare retinut pentru folii

Buna ziua am vin si eu cu o problema, ieri am fost oprit de catre un politist acesta s-a prezentat si mi-a zis ca imi retine talonul fiindca am folii pe geamurile fata lateral, mi-a retinut talonul si mi-a dat 600 lei amenda.
Ok, acum ca nu mai am talon trebuie sa ma duc la RAR ca cei de acolo sa constate ca nu mai am acele folii pe fata , Problema e ca am rugina la aripa din spate stanga, daca ma duc la RAR cu dovada ca mi-a fost retinut talonul pentru folii ei se uita doar dupa folii sau fac toata inspectia , rugina, noxe tot ? Rog si eu o explicatie ca nu am mai fost in asemenea situatii, multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:20, 19 Septembrie 2018
Exact pentru cauza care v-a fost retinut Certificatul...Adica constatare ca a fost remediata problema cu foliile...
Deci nu am treaba cu noxele rugina etc ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se verifica alte aspecte ci strict aspectul pentru care au fost retinute documentele vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare retinut pentru folii valentino24 valentino24 am si eu o mare problema, acum cateva zile am fost oprit de un politist, dupa ce sa prezentat necorespunzator si mi-a vorbit ca si cum am fi fost amandoi pe ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)