avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa scoatere de la inventariere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa scoatere de la inventariere

Buna ziua,
Mi-am montat centrala iar dupa ce am depus toate actele si mi s-a aprobat debransarea de la firma care furnizeaza agentul termic, mi s-a spus ca pentru a nu mai plati caldura trebuie sa fac o cerere si catre firma de inventariere a caloriferelot unde trebuie sa mai platesc si acolo o taxa de scoatere de la inventariere. Este normal sa platesc acea taxa?

Alte discuții în legătură

Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica ... Rey Craiova Rey Craiova Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica in apartament . Am tras teava de gaz legal + proiectul facut de o firma specializata. Centrala + ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)