avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Împrejmuirea unui teren, intravilan, privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Împrejmuirea unui teren, intravilan, privat

Bună seara!
Îmi puteți spune, vă rog, dacă există vreo obligație legală de a lăsa spațiu de minim 40 cm între trotuar şi gardul proprietății? Menționez că în zona terenului nu există, încă, utilități.

Alte discuții în legătură

Lucrari de interes public pe proprietate privata Stolojan2015 Stolojan2015 Buna ziua, De curand am intampinat o situatie, primaria a demarat lucrari de modernizare(gardulet, copaci) pe un teren proprietatea personala. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Distanta minima în constructii mire123 mire123 Buna seara.Am si eu o intrebare Am gard facut de mine intre 2 proprietati ,fara fundatie ,din plasa.Vecinul meu are o idee noua ,ca vrea sa isi faca trotuat ... (vezi toată discuția)
Trotuar construit pe terenul meu ralucaioana20 ralucaioana20 Buna seara, In decembrie 2023 am cumparat un teren de 500 mp in Buftea. Firma care a facut masuratorile, a constatat ca trebuie actualizat cadastrul. Din ... (vezi toată discuția)