avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Permis in baza de date eucaris
Discuție deschisă în Executare silită

Permis in baza de date eucaris

Buna ziua ma numesc paun vasile ...am avut o amenda acuma 4 anii in cermania de circulatie care am platito am dovada .....am fost la comandant iam explicat si nu vrea sa ma ia in seama .am facut cerere si mia trm acasa descalificat pt sanctiuni pe teritoriu germania ........am fost in germania ...mia dat la mana o hotarare judecatoresca avocatul din germania ....in care confirma ca am fost sters din sistem .
...si pot sa reinoiesc permisul piedut.......dar organele de politie de la preschimbari permise nu vor ....ca apar in sistem cu cazierul din germani ............va rog frumos ajutati-ma sa depasesc aceasta problema

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)