avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrare in legalitate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrare in legalitate

Buna ziua.am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa intru in legalitate cu o constructie ridicata fara autorizatie de constructie in zona turistica,mentionez ca constructia a inceput in 2011,am avut proiectant,lucrarile sau facut conform planului doar ca el nu a depus documentatia m ai departe in vederea obtineri autorizatie de constructie,respectiv certificat de urbanism,
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 13:26, 28 Noiembrie 2018
Buna ziua!
Legislatia necesara a fi studiata o gasiti aici:

LEGE nr. 50 din 29 iulie 1991 (**republicată**)
privind autorizarea executării lucrărilor de construcții
[ link extern ]

Certificatul de urbanism se solicita inaintea intocmirii oricarui proiect.
Proiectul trebuia avizat de catre ISC si trebuia sa respecte cerintele din certificatul de urbanism, cerintele legale.
Nu inteleg cu s-au facut lucrarile conform planului daca planul nu a fost avizat de autoritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate emilia adriana emilia adriana Buna ziua.am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa intru in legalitate cu o constructie ridicata fara autorizatie de constructie in zona turistica,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Documentatie certificat urbanism si autorizatie constructie Ionpolo Ionpolo este obligatorie certificarea documentatiei pentru CU si AC de catre un verificator de proiect autorizat? ...arhitectul sef al orasului este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)