avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se plăteste concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se plăteste concediul medical

Buna ziua.
Daca in contract este specificat ca se lucreaza 4 schimburi si obilgatoriu se lucreaza 2 weekend uri pe luna iar eu am avut concediu medical de joi pana luni fiind asa...joi si vineri schimbul 1 , sambata si duminica weekend ul de noapte iar luni începeam saptamana libera nu trebuia sa imi fie platit weekendul si nu ziua de luni care era trecuta ca zi libera pentru schimbul meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 21 Septembrie 2018
In cazul concediului medical se platesc zilele lucratoare, adica numai zilele de luni pana vineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea lucrului în patru schimburi ContSters329776 ContSters329776 Buna ziua. Lucrez la o companie in cadrul departamentului producție Cod Caen: 2815. Pana acum lucram 3 schimburi, sâmbăta si duminica repaus, ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Concediu de luni pana vineri si ei ma cheama la munca sambata....... adios3280 adios3280 Buna ziua Am si eu o mica intrebare. Situatie este putin complicata. Am avut concediu medical de luni pana joi si vineri concediu de odihna. Acum ... (vezi toată discuția)