avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anaf amendează si chiriașii daca stau fara contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anaf amendează si chiriașii daca stau fara contract

Buna ziua!
O intrebare, stau de mai bine de 1 an in chirie, când m am mutat i am cerut propietarei sa ne faca contract, dar a zis ca se poate sta asa 3 luni, si ne face dupa 3 luni.Nu a facut nimic.Vreau sa stiu, daca o denunț la ANAF, primesc si eu amenda ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 22 Septembrie 2018
Proprietarul are obligatia sa inregistreze contractul de locatiune la ANAF
Neinregistrarea contractului conduce la sanctionarea proprietarului sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere florentinn florentinn Conform legislatiei in vigoare, care sunt pasii ce trebuie parcursi in vederea inchirierii unui apartament de la o persoana fizica ? Pana in acest moment am ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să mă creadă cei de la fisc dacă-mi denunț proprietarul pentru evaziune fiscală? ContSters160566 ContSters160566 Bună seara! Stau într-o garsonieră cu chirie de aproximativ 3 ani de zile și dau proprietarului lunar, suma de 600 lei, de când m-am mutat aici (din ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere vs proces verbal Bakusen Bakusen Vreau sa ma mut in chirie si proprietarul nu prea doreste sa incheie contract de inchiriere, insa accepta sa facem proces verbal. Intrebare, care e ... (vezi toată discuția)