avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Sotia mea a lucrat la un magazin satesc2luni:o luna de proba si o luna cu contract de munca.Cum pot afla daca pentru luna de proba patronul a platit asigurarile sociale?Sotia este insarcinata si fiecare luna muncita conteaza.Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 22 Septembrie 2018
1. Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania poate sa verifice online, pe site-ul ANAF, daca angajatorul a raportat sumele realizate de salariat pentru sanatate (c.a.s.s.), contributia la casa de pensii, somaj.

AvocatNet.ro va prezinta un scurt ghid referitor la obtinerea acestui document prin intermediul Spatiului privat virtual.
Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

2. Pentru a fi siguri că angajatorul vostru este corect şi va plătit asigurarea de sănătate, puteţi verifica acest lucru online
[ link extern ]

Dacă angajatorul este corect şi a plătit contribuţiile către CNAS, atunci va fi afişat următorul mesaj: „Persoana selectată este asigurată”

3. De asemenea,incepand cu data de 01.04.2001 puteti solicita Casei de Pensii eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Nella Nelly Nella Nelly Fiul meu a încheiat contract de muncă cu o firma care duce muncitori în Germania. Din septembrie 2019 pina la ora actuala, nu au plecat, deci nu au muncit ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as vrea sa stiu daca pot afla daca patronul imi plateste ... Antonio1979 Antonio1979 Buna seara! As vrea sa stiu daca pot afla daca patronul imi plateste darile la stat,in revisal. Sotia mea lucreaza la un patron de aproape 3 ani,nu ii da ... (vezi toată discuția)
Plata angajatorului datoriilor catre stat NeamtuAurel NeamtuAurel Lucrez la o firma si as dori sa vad daca aceasta imi plateste toate drepturile catre stat,ex.sanatate,fondul de pensii etc.Unde ma adresez ? (vezi toată discuția)