Buna seara,
Locul meu de munca este intr-un laborator de analize al unui spital de stat (de urgenta). Programul meu de lucru este de 7 ore, de la 8:00 la 15:00.
Probleme particulare m-au facut sa cer decalarea lui, de la 7:00 la 14:00.
Seful de laborator nu este de acord. Garda incepe de la ora 14:00 la cadrele superioare. Acest program pe care il cer, ar ajuta munca in laborator, deoarece eu as face mentenantele la aparatele cu care lucrez pana la ora 8 cand se incepe practic activitatea.
Este un cadru legal pe care sa il folosesc pentru a obtine acest program? Ma pot adresa directiei fara acordul sefului meu?
Demos
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs aveti dreptul sa cereti iar ierarhia are dreptul sa refuze!
Cererea dvs va trebui sa fie corect si deplin motivata (ex.: "vreau sa-mi iau un 2nd job" nu este un motiv care justifica o schimbare, amenajare de program, acolo unde: "trebuie s-o ingrijesc pe mama in calitate de singur descendent si ruda de gradul I" este un motiv valabil care creeaza o obligatie).
Cititi cu atentie regulamentul interior al stabilimentului.
Tineti cont si de fisa de post, de calificarea pt care sunteti platit, etc...!
Un laborant nu are nici calificarea nici dreptul sa faca intretinerea materialului de laborator, aceasta trebuind sa fie facuta de catre un personal calificat si certificat.
Un laborant care matura si curata este subutilizat.
Cererea trebuie adresata, in scris cu nr de inregistrare, DRH a stabilimentului.
Multumesc, Demos,
sunt calificata sa fac mentenanta aparatelor, sunt chimista.
Cu mama este adevarat, pot demonstra ca are probleme de sanatate care o fac dependenta de mine.
Da, trebuie sa analizez si fisa postului. Daca acolo se specifica exact ora, e suficient pentru a fi refuzata?
Demos
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
NU, angajatorul, in fata unei cereri fondate si bine justificate are obligatia de a face efortul de a amenaja postul.
In general, in fisele de post se specifica un orar si se precizeaza obligatia salariatului de a respecta orarul de functionare.
Orarele pe categoriile de personal ale stabilimentului fiind stabilite de catre regulamentul de functionare al acestuia.
Daca angajatorul refuza cererea dvs, acesta va trebui sa-si jutifice decizia.
Refuzul nu inseamna ca nu mai aveti nici o sansa, studiati si negociati cu serviciul RH alte alternative, intrebati ce alte nevoi, in personal cu calificarea dvs, are stabilimentul, etc... .
Dl Cornel Vasile v-a indicat baza legala a cererii dvs.
O buna forma de comunicare va deschide portile solutiilor, curaj.