avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate decala programul de lucru intr-un spital de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate decala programul de lucru intr-un spital de stat?

Buna seara,
Locul meu de munca este intr-un laborator de analize al unui spital de stat (de urgenta). Programul meu de lucru este de 7 ore, de la 8:00 la 15:00.
Probleme particulare m-au facut sa cer decalarea lui, de la 7:00 la 14:00.
Seful de laborator nu este de acord. Garda incepe de la ora 14:00 la cadrele superioare. Acest program pe care il cer, ar ajuta munca in laborator, deoarece eu as face mentenantele la aparatele cu care lucrez pana la ora 8 cand se incepe practic activitatea.
Este un cadru legal pe care sa il folosesc pentru a obtine acest program? Ma pot adresa directiei fara acordul sefului meu?
Cel mai recent răspuns: daliana7 , utilizator 18:11, 23 Septembrie 2018
Ok, Demos,
voi cere.
Sper sa iasa bine.
Mi-ati fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la doua schimburi la trei schimburi zsorox zsorox Am si eu o problema. Lucrez la o firma in doua schimburi ( 06:00 - 14:00 si 14:00 - 22:00 ). Firma vrea sa treaca la un program in trei schimburi. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Preaviz, in cazul concedierii cu desfiintarea postului deedee9 deedee9 am fost concediata cu desfiintarea postului, si am semnat ptr 20 zile preaviz. Seful mi-a spus sa nu vin in acest preaviz si sa predau toate lucrurile. ... (vezi toată discuția)
Mecanic utilaje - fisa de post pavel teodor adrian pavel teodor adrian Buna ziua, Am fost ajutat cu fisa postului la inginer mecanic, dar as vrea sa stiu ce contine fisa postului pentru un Mecanic Utilaje. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)