avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere plasament

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii deoarece vreau sa iau in plasament un copil ds 7 luni. Avem atestat de adoptator, dar din pacate nu am reusit inca,am cunoscut pe cinevs care lucreaza intr un spital de copii si care m a sunat intr o buna zi sa mi zica ca este o fetita acolo, internata, operata pe cord, mama 15 ani, tatal 21. Mama fetitei, nu o vrea, iar tatal s a mai interesat de ea doar la telefon ca eu merg in fiecare zi sa vad copilu si nu a venit nimeni sa o vada din Tulcea de unde sunt parintii. As vrea sa stiu, daca vreau sa iau fata in plasament de urgenta se poate?
Stiu ca mai intai trebuie renuntat la certificatul de adoptie, si abia apoi mers la Tulcea si sa cerem ca vrem sa luam fetita de urgenta in plasament.
Ce riscuri ar putea sa apara daca imi dau fetita in plasament si apoi sa depun iar pt adoptie?
Credeti ca ar putea fi data parintilor chiar daca nu si au dat interesul?
Mai tin sa precizez si faptul ca sunt angajata de doar 5 luni cu contract determinat pe 1 an.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Atestat de adoptator si un eventual plasament Gabriela_gabriela74 Gabriela_gabriela74 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae ... (vezi toată discuția)
Plasament copil Gabriela_gabriela74 Gabriela_gabriela74 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae ... (vezi toată discuția)
Plasament gabriela_iancu gabriela_iancu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae ... (vezi toată discuția)