avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare vouchere de vacanta

Buna ziua! As dori daca se poate sa aflu un raspuns legat de acordarea voucherelor de vacanta intr-o institutie bugetara. Sotia mea este angajata a unui spital din Iasi, avand contract de munca pe perioada nederminata, dar nu in cadrul spitalului ci intr-o sectie exterioara ce ofera servicii ambulatorii. Angajatii spitalului au primit tichetele de vacanta, dar conducerea spitalului a anuntat ca nu poate acorda aceste tichete si celor din ambulatoriu deoarece fondurile pentru salarizarea acestora provin de la Casa de Asigurari (separat) si prin urmare si acordarea tichetelor revine tot acestora. Avand in vedere faptul ca sindicatele prezente in spital refuza implicarea, ce variante sunt conform legii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 23 Septembrie 2018
Avand in vedere faptul ca sindicatele prezente in spital refuza implicarea, ce variante sunt conform legii?

Actiunea in instanta sau sesizarea Inspectiei Muncii.
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre vouchere de vacanta Ajutor220 Ajutor220 Buna ziua. Am primit in spital o circulara cum ca voucherele de vacanta nu se vor acorda tuturor salariatilor doar celor ce nu au beneficiat de cresteri ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat ca si salariatii institutiei noastre sa beneficieze de aceste tichete de masa ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Toti salariatii din cadrul institutiei publice in care lucrez vor sa beneficieze de bonuri de masa. Institutia publica are angajati doar ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta Bucus Bucus Aș vrea și eu să primesc tichete de vacanta de la angajatorul meu ce trebuie să fac. Este el obligat să îmi dea, și în ce condiții? (vezi toată discuția)