avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Achizitie directa in 2016
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Achizitie directa in 2016

Buna ziua. Am o problema. In decembrie 2016 unitatea a achizitionat o lucrare de amenajare o sala pentru sustinerea unui eveniment. Pret final 13.000 lei. Referentul achizitii din institutie a facut o achizitie directa de la un furnizor local prin SEAP. La dosarul achizitiei are referatul de necesitate, nota de comanda si factura fiscala. Mai era nevoie si de un contract? A doua problema in decembrie 2017 pentru acelasi tip de eveniment a fist nevoie de aranjament al unui spatiu in care se tinea evenimentul respectiv. Referentul achizitii face achizitie directa de servicii in val totala de 30000 lei. De aceasta data nu a gasit prin SEAP ceva sa corespunda cerintelor si timpului disponibil pana la eveniment. A facut o nota justificativa din care reieseca a prospectat piata, si explica cum a ales respectivul furnizor. O comisie de evaluare a ofertelor semneaza nota justificativa impreuna cu juristul ( in spatele notei exista diar o oferta). La dosarul achizitiei are un referat de necesitate,nota justif, o oferta, factura fiscala. Nu inteleg de ce auditorii solicita si contract obligatoriu.

Alte discuții în legătură

Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice 2016 Daniella13 Daniella13 Buna ziua, sunt noua pe postul de responsabil achizitii publice,drept urmare...:O Am achizitionat prin achizitie directa, justificata fiind alegerea ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa bianca90 bianca90 Buna ziua. Sunt incepatoare in domeniul achizitiilor :\">si ca sa fie treaba si mai ,,ok,, sunt si singura in compartiment, asa ca nu am cu cine ma consult ... (vezi toată discuția)