Am spus ceva unui domn pe facebook, fără a fi minciuna , ci exact ce auzisem. Domnul vrea sa ma acționeze în justiție, pe baza unei poze facute afirmației mele. Fiind blocată pe facebook. Ce valoare juridică are acea poza pe care susține că o detine, pe telefon, scoasă din context.ma amenința.
Mergeti la avocat cu poza si prezentati-i situatia factuala cu amanunte!
Dupa cum corect a aratat colegul
meu, nu se pot sustrage faptelor un adevar ferm in urma situatiei lapidare prezentate, nici nu s-ar putea stabili un eventual temei juridic de care reclamantul ar putea face uz in eventualitatea intentării unei acțiuni.
Eu i-am auzit pe patron si cameristă, chicotind, în camera de materiale de curățenie. Si am stat mai mult, ma gândeam la Șobolani....ce poate fi.imediat a apărut camerista. Eu am spus în discuția pe facebook, ce am auzit. Patronul a spus că este o calomnie, ca a facut el poza: afirmației mele, cu un alt telefon, ulterior fiind blocată pe facebook si nu mai avea conversația. Despre asta este vorba , o poza pe un telefon cu o conversație cu mine..are valoare poza facuta cu un telefon , pe alt telefon?! Poate merge în instanță cu asa ceva? Pentru ca ma amenința.
-Nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, se citește greu. Mulțumesc-
Dovezi facebook
Radu123x
Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)