avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... pareza picior drept - certificat INML 7 zile ingrijiri ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

pareza picior drept - certificat INML 7 zile ingrijiri medicale

Ma numesc M.A. si in data de 03.07.2009. am avut un accident rutier, produs de un doctor din Spitalul Militar Central Bucuresti - sectia cardiovascular. In urma acestui accident rutier eu am ramas cu o pareza pe piciorul drept, iar cel vinovat pe langa faptul ca nici acum nu il intereseaza starea mea de sanatate, a inceput sa-si acopere faptele prin fapte murdare.
La inceput a incercat sa schimbe o fisa medicala, care avea diagnostic de hemipareza pe partea dreapta; a incercat sa o trimita la INML cu diagnostic de CLINIC SANATOAS. La acel moment a intervenit politia si din cate stiu nu a mai primit ajutor din partea sefilor pentru schimbarea fisei.
Acum surpriza mare a aparut de la INML care a eliberat certificatul medico-legal cu 7 zile de ingrijiri medicale.
Mi se pare hotie pe fata.
Atata timp cat eu am sta cu guler cervical 2 saptamani, am stat cu piciorul drept imobilizat in totalitate in ghips 3 saptamani, am ramas cu aceasta pareza pe piciorul drept, sa primesc decat 7 zile de ingrijiri medicale.
Mentionez faptul ca dupa ce am scos piciorul din ghips, am fost la INML si medicul care s-a ocupat de la inceput de expetiza, a fost socat de felul in care arata piciorul, de faptul ca era foarte umflat, ca incepuse sa se inegreasca piciorul in dreptul genunchiului si a gleznei si totusi mi se dau decat 7 zile de ingrijire medicala.
Nu cumva se tine cont de faptul ca cel ce mi-a produs toate aceste necazuri este tot medic?
INML-ul nu ar trebui sa fie indiferent de functia pe care o are victima sau vinovatul?
Sa inteleg ca daca am avut deja ghinionul sa fiu distrusa aproape pe viata de un medic, mai am inca un ghinion ca acest medic sa nu fie tras la raspundere si pedepsit conform legii, pentru ca este aparat si acoperit murdar de medicii de la INML.
In prezent eu merg la recuperare medicala, tot pentru a incerca sa ma refac cat de cat in urma accidentului si sa mai merg si eu cat de cat normal vreodata.
Cum e posibil la o pareza sa se dea decat 7 zile de ingrijire?
Spuneti-mi va rog, cui ma pot adresa pentru rezolvarea corecta a acestui caz.

Val multumesc din suflet si sper sa primesc un raspuns cat mai urgent din partea dvs.

Pot fi contactata pe e-mail aec.1968@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Accident rutier aec.1968 aec.1968 In data de 03.07.2009 am fost implicata intr-un accident rutier. Am plecat de la semafor, a treia masina, si de pe contrasens, cineva a vrut sa vireze stanga, ... (vezi toată discuția)
Victima accident auto - despagubiri rca teodon teodon Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz : la volan fiind,am fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altui conducator auto,cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier,plangere magda06 magda06 am nevoie de niste sfaturi pt ca nu stiu cum trebuie sa procedam sa fie mai bine pt sotul meu....sotul meu a avut acum cateva zile un accident rutier ia ... (vezi toată discuția)