avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

24.12. 2018 copilul împlinește 2 ani..
Vreau sa beneficiez de stimulentul de inserție, la ce data ma întorc la serviciu??
Tatal nu poate sa ia o luna..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 24 Septembrie 2018
minim 60 de zile inainte, cred ca max. pe 23.10.2018 ar fi ok
Atentie, stimulentul trebuie cerut, nu se da automat...
www.avocatnet.ro/articol_47299/Stimulent-de-inserție-2018-Ce-bani-primesc-cei-care-se-intorc-mai-repede-la-muncă-din-concediul-de-creștere-a-copilului.html
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Inainte de 24.10. 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie dupa revenirea din ccc TLarisa TLarisa Buna ziua, Un acest moment eu sunt in concediu de crestere copil. Copilul va implini 2 ani pe 17 oct 2018. Ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie? Alexella Alexella Buna ziua. Sunt in co de crestere a copilului si vreau sa stiu cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie. Copilul face 2 ani pe 20 septembrie 2017 cand ... (vezi toată discuția)