avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Mi s a suspendat permisul pt o luna de zile, am dat in judecata.....deocamdata am iar permis. Am 2 intrebari: 1. Daca plec in strainatate si se judeca dosarul si pierd, cum aflu, sau ce se intampla cu mine acolo, in strainatate? Cum predau permisul? 2. Dupa ce i am dat in judecata si a trecut o perioada fara sa se judece dosarul, pot preda permisul si sa execut perioada de suspendare din momentul predarii fara sa mai astept judecata dosarului?

Alte discuții în legătură

Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contraventiei rutiere florinpopa35 florinpopa35 Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti si mie. In martie 2014 am fost oprit si depistat cu alcoolemie 0.23 in aer respirat.In acel moment imi schimbam permisul ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat MagnasMiska MagnasMiska Mi-a fost suspendat permisul pentru o luna acum un an, am contestat in instanta, am pierdut si la recurs. Daca am inteles bine, in 15 zile de la hotararea ... (vezi toată discuția)