avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspect
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

suspect

Buna ziua. In urma unui contract cu o primarie si in urma sesizarii curtii de conturi am fost instiintat de parchet ca exista un dosar penal pe rol si am calitatea de suspect! M-am prezentat astazi singur deoarece am crezut ca ma pot descurca avand in vedere ca eu ma consider nevinovat si mai mult decat atat eu sunt cel ce a pierdut si ma intrebat daca ma pot apara singur si ca avand in vedere ca am calitatea de suspect ar fi mai bine sa imi angajez un avocat pentru a ma asista la audiere si am cerut un alt termen pentru a avea timpul necesar pentru a-mi angaja un avocat pentru a ma asista la audiere! Am rugamintea sa fiu contactat de un Avocat din zona Militari-Dr.Taberei ! Va multumesc

Alte discuții în legătură

Suspect daniel_ionut2006 daniel_ionut2006 Buna seara. In urma unui contract cu o primarie si in urma sesizarii curtii de conturi am fost instiintat de parchet ca exista un dosar penal pe rol si am ... (vezi toată discuția)
Caut avocat lawww lawww caut avocat specializat in [b]drept penal-fraude pe internet-drept international[/b] pentru reprezentare la o audiere la parchet. (vezi toată discuția)
Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)