avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce actiune?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce actiune?

Buna seara,

V as ruga sa ma ajutati intr o speta.
Am hotarare definitiva , o plangere contraventionala castigata de o societate actulmente radiata. In acesta hotarare instanta dispune inlocuirea amenzii in cuantum de 15000 lei cu avertisment. Amenda a fost achitata. Avand in vedere ca societatea este radiata,iar cei de la finante nu am cum sa vireze banii pentru nu mai exista titularul , as putea cumva sa fac o actiune la instanta pentru a dispune ca banii sa fie restituiti fostului actionar al societatii?
Va multumesc aniticipat!

Alte discuții în legătură

Contestatie. proces verbal. amenda contravetionala undita undita Hotărâre judecătorească amenda contravențională Buna ziua anul trecut în martie am primit un p.v. cu o amendă contravențională art4 lit a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am contestat in instanță o amenda plătită cu chitanță, ... Cornelia-Popescu Cornelia-Popescu Buna ziua. Am contestat in instanță o amenda plătită cu chitanță, la bugetul local ( primăria sector 1) Sunt în posesia hotărârii definitive a ... (vezi toată discuția)