avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Persoana radiaza PFA si vinde autoturismul
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Persoana radiaza PFA si vinde autoturismul

Buna ziua!
In decembrie 2017 o persoana care obtine venituri ca PFA achizitioneaza un autoturism Dacia, fabricat in anul 2008, de la o societate comerciala, pe baza de factura, la pret de 2000+380 (TVA) = 2380 ron. In iulie 2018 persoana radiaza PFA si vinde autoturismul catre persoana fizica (adica tot lui). Va rog sa-mi spuneti care e pretul minim la care se putea face vanzarea, trebuia calculata amortizarea ... etc. Multumesc!!!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijloace fixe georgix georgix 1 . As vrea sa aflu in ce conditii pot vinde un mijloc fix la persoane fizice? este legal cu factura si chitanta prin caserie? 2. Daca un angajat strica un ... (vezi toată discuția)
Problema contabilitate iclaudia19 iclaudia19 este bine rezolvata aceasta problema? O societate comerciala achizitioneaza un mijloc fix in urmatoarele conditii: valoarea avansului acordat 2000 lei; pret ... (vezi toată discuția)