avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz copil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz copil

O intrebare legata de schimbarea tutorelui. Iubita mea de 17 ani este obligata de catre mama ei sa se mute in alt oras. Parintii iubitei sunt despartiti tatal ei locuieste in Anglia iar mama ei in Romania. Trebuie sa precizez ca 1) tatal ei nu a fost trecut pe certificatul de nastere al fetei si 2) rudele din partea mamei sale o trateaza foarte prost ( in urma unei convorbiri la telefon cu taatl ei din anglia mi-a marturisit ca ea de cand era mica a fost invatata de frica si chiar batuta uneori ). Acum iubita mea doreste sa ramana in orasul in care e sa se mute la mama tatalui ei. intrebarea mea este: Poate fata sa se duca la o agentie precum directia copilului sau la politie sa ceara sa traiasca cu mama tatalui ei desii ea nu este majora?(Poate de asemenea sa depuna plangere de faptul ca a fost abuzata cand era mica de mama ei ( tot de la tatal ei am aflat aceste lucruri fetei in trecut i-a fost controlat telefonul, a fost amenintata verbal si fizic de mama ei). As dori nespus de mult sa ma ajutati in joc se afla viata unui copil care nu merita aceste lucruri. De asemenea tatal ei biologic are ce sa faca daca numele nu-i apare pe certificatul de nastere al fetei?

Alte discuții în legătură

Copil nascut dupa divort uffhffghvg uffhffghvg Salutări la toată lumea. As avea si eu nevoie de un sfat ca nu prea stiu de unde si cum sa incep. Împreună cu iubita mea am facut un copil. Acum are 5 luni ... (vezi toată discuția)
Poate să-mi ia copilul tatăl biologic dacă nu l-a recunoscut nici până în prezent? vă rog să mă ajutați! AndreaAN AndreaAN Buna ziua va rog mult sa ma ajutați am dat naștere unui baietel minunat este pe numele meu de familie la tata are linie. Cu tatăl biologic nu mai vorbesc de ... (vezi toată discuția)
Mutare competenta instanta Imparatul Imparatul Verisoara mea, are un copil cu iubitul ei. Amandoi sunt plecati si lucreaza separat in Anglia. Aceasta este si ea cu copilul, care il are ca tata pe iubitul ... (vezi toată discuția)