avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate microbuze cu peste 9 locuri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

microbuze cu peste 9 locuri

Au voie microbuze cu peste 9 locuri, sau autoutilitare cu gabarit de peste 5m să parcheze in parcări amenajate pt. autoturisme pe domeniul public in zone rezidenţiale?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 14:48, 30 Septembrie 2018
Sunt eu optimist din fire, dar afirmaţia este realitatea, văd camionete, autoutilitare, ba am văzut şi un miniexcavator, stând cu lunile pe locuri de parcare cu abonament eliberete pe bază de talon, şi cum zice dl. Popa, nu sunt în regulă, dar totuşi sunt, pentru că abonaţii parcărilor resective probabil nu se autoreclamă, iar fără reclamaţie pot să afirm liniştit, că n-are nimeni nici o treabă cu acestea.
Văzând acest miniexcavator, mi-a vent ideea, să pun întrebarea, şi mă gândeam, cum să găsesc o portiţă prin care să ocolesc legea pacărilor, pe care n-o găsesc.
Aceasta in cazul dacă aş fi fericitul proprietar al unei abonament de parcare(cea ce nu sunt).
De exemplu mi-aş pute cumpăra un car cu boi(nu-mi trebuiesc cai, nu mă grăbesc, dar benzina se scumpeşte tot mereu), pe care să o parchez acolo normal fără boi, dacă n-are importanţă ce obiect ţin pe ea. Boii când sunt în afara orelor de serviciu ar putea prin muncă voluntară să întreţinâ prin păscut spaţiile verzi, n-ar mai trebui angajaţi, care nici plătiţi nu prea fac această treabă.
Vă mulţumesc pt. inntervenţii, acum părăsesc lumea virtuală pt. o săptămînă, încercăndu-mi norocul in cea reală.
Cu stimă vă salut!
Nu este nevoie neaparat de sesizari facute de beneficiarii abonamentelor de parcare.
In cadrul primariilor exista functionari platiti ca inspectori zonali care au in atributiile de serviciu si verificarea modului cum se respecta abonamentele de parcare. Acesti functionari din cadrul primariilor, ca multi altii, nu fac exceptie de la regula (lor) de a se preface ca isi fac datoria pentru un salariu care nu este deloc modic, dar care este platit din taxele si impozitele incasate de la cetateni.
Am inteles, eu faceam referinta in mod special la meseria romaneasca de "vecin binevoitor".
Dl Popa are dreptate, nu este vorba decat de o situatie parazita, inca una care face parte din realitatile zilelor noastre.
Dle Popa, nu sunt de acord cu stigmatizarea categoriilor sociale, daca functionarii sunt cum sunt , acest lucru nu este decat un rezultat al evolutiei societatii.
Cand criminalii numesc guverne, cand inalti reprezentanti ai statului fac sa rada cu gura la urechi un Parlament Europeean reunit in sesiune plenara prin nivelul discursului si modul de exprimare (NB : traducatorii UE au obligatia de a traduce ceea ce oratorul spune la tribuna, nu discursul care le este dat la studiat inainte de sedinta), sa nu ne miram ca nivelul pe primele trepte administrative este acolo unde este.
Din pacate trebuie sa vorbim de o involutie a Romaniei in ultimii 28 ani.
Am trecut de la "regretata chimista mondiala" cu titlu de Dr Honoris cauza cumparat la stimata VV (nu este vorba nici de o greseala de ortografie nici de o marca de masina germana), valorile societatii romanesti au urmat aceeas cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Semn parcare persoane cu handicap luca luca luca luca Semnele de parcare pentru persoanele cu handicap pot fi instalate in afara parcarilor amenajate ? Aceste \"parcari\" sunt nominale? Concret, pe strada din ... (vezi toată discuția)