avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUZ dezmembrat gresit de topometrist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUZ dezmembrat gresit de topometrist

Am un teren pentru care am obtinut PUZ in veferea dezmembrarii si construirii de locuinte. In momentul dezmembrarii, cel care a facut schitele nu a respectat intocmai cotele din PUZ si acum mi se refuza autorizatia de constructie. Mentionez ca am vandut loturi in continuarea terenului meu si acelea nerespectindu- se cotele din PUZ. Eu nu stiu nimic despre acest domeniu de aceea am apelat la un om de specialitate si acum ma vad in situatia de a nu stiu ce sa fac, cine sa plateasca pentru toata situatia asta. Am inteles ca nu ar fi trebuit sa accepte Oficiul de cadastru nerespectarea PUZ si totusi sunt emise carti funciare si toate actele pentru acele terenuri.






mariana v
Utilizator
14:39, 27 Septembrie 2018



Nu e vorba de absolvirea responsabilitatii, ci , in special , ce pot face eu acum, tinand cont ca deja am vandut terenuri in situatia asta. Cum pot intra in legalitate, ca si cumparatorii se vor trezi in aceeasu situatie ca mine.
Raportează abuz
~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puz gresit dezmembrat de topometrist mariana v mariana v Am un teren pentru care am obtinut PUZ in veferea dezmembrarii si construirii de locuinte. In momentul dezmembrarii, cel care a facut schitele nuba respectat ... (vezi toată discuția)
Este legala masurarea unui teren fara proprietari prezenti ? Eumia Eumia Este legala masurarea de catre cadastristi de la o firma de cadastru a unui teren cu imobil pentru intocmirea schitei cu propunerea de dezmembrare fara ca ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)