avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recepție bloc nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recepție bloc nou

Știu că ar fi trebuit sa facem recepție pentru bloc, pentru clădire nouă . Noi, ca proprietari fiind, nu am făcut recepția aceasta. As vrea să știu care sunt pașii aceștia. Și cum am putea întra în posesia cărții de imobil si cum am putea să o solicităm, pentru că nici pe aceasta nu o avem.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:44, 27 Septembrie 2018
Aveti calitatea de investitori in constructia blocului sau de persoane care au devenit proprietari prin achizitionarea de apartamente in bloc?
Pentru ca este o mica-mare diferenta intre cele doua calitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Predare cartea tehnica a constructiei catre asociatia de proprietari andreea9219 andreea9219 Buna seara. In anul 2017 am solicitat constructorului cartea tehnica a constructiei, in ideea in care stiam ca orice ansamblu nou de locuinte trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)