avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am suspendat firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am suspendat firma

Buna ziua , Am făcut o firma acum 3 luni de zile pe care nu am mai folosit-o din diferite motive, am decis sa o suspend pe 3 ani. Așa am și făcut. Am ridicat actele de suspendare acum 3 zile , Va rog sa îmi spune-ți care sunt următorii pași care trebuie făcuți acum? Mai trebuie ceva acte depuse la financiar sau asta este tot ce trebuia făcut? Menționez ca firma nu a avut deloc activitate, nu sa depus nimic pentru ea la financiar si este pe 0.
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 10:49, 28 Septembrie 2018
Buna ziua,

Trebuia sa ii depuneti la ANAF declaratii 100 inca de la infiintare, bilant/declaratie inactivitate. Suspendarea la ONRC nu va scuteste de depunerea declaratiilor la ANAF, doar daca aveti regim derogatoriu aprobat de ANAF, dar si atunci depuneti bilant.

Puteti radia firma, sa nu mai aveti griji (va trebuie insa certificat ANAF ca aveti toate declaratiile depuse la zi)
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva! este obligatoiru depunera bilantului pe anul 2009/2010 Zsolt1981B Zsolt1981B Buna! Am o firma inactiva de la infiintare (2006). Am avut o cunostinta contabila, care se ocupa pana 2011 de depunera formularilor 100 si 300 (platitor ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate miky3110 miky3110 Buna ziua! Amsi eu o intrebare pentru dvs. Cum se poate proceda cu o firma care nu mai are activitate de un an de zile,angajatii au si-au incheiat raporturile ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil rufy rufy Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai trebuie sa depun bilantul la 31.03 cand firma are activitatea suspendata conf. certificatului emis de ONRC cu data ... (vezi toată discuția)